pátek 4. září 2015







Park Mirakulum


Jakmile se Ela dostala ze všech svých chorob, chtěli jsme dohnat výletění o prázdninách. Vyrazili jsme tedy do parku Mirakulum. Pokud to máte v dosahu, rozhodně doporučuju. My tam s trávili celý den, odjížděli jsme kolem páté, protože děti ještě nejsou zvyklé po obědě nespat a od čtyř už sotva pletly nohama... Každopádně se tam chystáme ještě jednou. A možná i víckrát. Počasí nám přálo, takže jsme se zasekli ve vodním světě a neprošli jsme park celý. 


obří trapolíny jsou lákadlem pro všechny. My je známe z hřišť Smeťák a U kina, ale stejně na nich kluci strávili dost času.

hrad pro menší

vodní svět se spoustou zajímavých točítek, přepážek atd.

voda pořád proudí a je dost studená, což našemu juniorovi rozhodně nevadí

díky přepážkám děti samy určují, kudy voda poteče

další průlezky. a u každého stanoviště je možnost roztáhnout deku a nechat vyvalit mimina.

i ty nejměnší si najdou své

i když nejvíc je stejně jen tak na zemi poznávat a ochutnávat všechno okolo.

top atrakce - lanovka.
¨

Určitě doporučuju jako celodenní výlet. Je to kousek od Prahy, my jeli po R10 a cesta trvala asi 45 minut až do parku. Parkování zdarma hned vedle, děti dostanou u vchodu i pásky na ruku, na které se napíše telefonní číslo, kdyby se náhodou ztratili. Jídlo se dá koupit v několika stáncích - je tu pizzerie, rybárna, seženou se tu hotovky i smažená klasika. Nejmenším se dá jídlo ohřát. Případně nabalit jídlo sebou, k dispozici je obrovská pikniková louka.

Výletům zdar!

Žádné komentáře:

Okomentovat