neděle 12. června 2016

Jedůůů

Nebo vlastně yedoo... Junior slavil svátek. Teda on ho má až zítra, ale přáli jsme mu už včera, když jsme tu byli všichni pospolu. Dárek byl jasnej. Poděděná koloběžka už měla šmajdavý kolečka, druhá byla malá... První skládací odněkud z carrefouru šla z domu, neb z ní neustále padal a od ježdění ho spíš odrazovala... Odrážedlu odrostl (což samozřejmě neuznává) a tahat na procházku kolo, který nejde hodit na kočár, je za trest. Obzvlášť, když kolo ještě nezvládá a sebemenší kopeček je problém. Koloběžka byla jasná volba. Obzvlášť před létem.


Zvažovali jsme skládací, ale s většíma kolečkama nebo neskládací s nafukovacíma kolama. Nakonec jsme vybrali druhou variantu. A protože je junior zvyklý na odrážedlo yedoo, kolobrndu jsme vzali taky od této značky.


Junior má 108 cm, vzali jsme variantu čtyřlístek mini. Je do cca 8mi let, ale náš devítiletý Matěj na ní drandí bez problémů. A já se svezu taky, i když bych brala vyšší řídítka. :-) Nosnost je do 100kg.


Nadšení je obrovské, junior jezdí pořád. Po probuzení do sebe rychle naházel snídani a už se hnal ven. Co na tom, že bylo sedm hodin...




Dneska jsme vyrazili i na cyklostezku. Ale stejně dobře na ní jezdí i po zahradě. Jako drak. Naprosto nebojácně. Oproti koloběžkám s menšíma kolečkama. 




Kupovali jsme Tady. Jeden den koupeno, druhý den byla doma. Pak už jen smontovat, čehož se ujal můj drahý muž. Za mně jednička s hvězdičkou. Jak za koloběžku, tak za eshop.


Dalším dárkem byl batůžek na výlety. Akorát na jeho hubená ramínka. Pro jistotu i s přezkou přes hrudník. S gumičkou na lahev, aby nevytekla.





Jako bonus spaní ve stanu. Vydrželi do 21:45. Pak přiběhli domů. :-) 

Řekla bych, že se nám oslava neoslava vydařila. Junior poslední dobou na slavení moc není, tak jsme jen popřáli, připili dětským šampaňským a nechali ho, ať si hraje. A bylo to fajn...

Žádné komentáře:

Okomentovat